Particulier of zakelijk, Donovan's Streetfood is dé oplossing voor iedere gelegenheid. 
Heerlijk eten, korte lijnen en snel schakelen vormen onze fundering. 
Producten van hoge kwaliteit en dat proeft u meteen!

 

You don't need a silver fork to eat good food... 

 

Wilt u een foodtruck op uw locatie? een grote BBQ? of helemaal Vegan?
Wij regelen het allemaal! Eco-vriendelijk? Natuurlijk ! Bordjes, bestek en rietjes zijn van bamboe en biologisch afbreekbaar.

 

Food is the ingredient that binds us together...

 

Onze creativiteit is eindeloos om van iedere gelegenheid een groot succes te maken.
Voor extra vragen, complexe of grote aanvragen raden wij altijd aan om contact op te nemen zodat wij een offerte scherp op maat kunnen maken.

 


WARUNG DON

 

Ben jij ooit naar Indonesie of Suriname geweest? Jawel toch.... zo niet dan brengen we de vibe naar jou toe! Ervaar de Surinaams Javaanse smaken en geniet van onze overheerlijke maaltijden zoals… Bami Nasi kip, Telo Bakkeljauw, de bekende Saoto Soep en Sate’s met huisgemaakte pindasaus!

 

VEGAN

 

Al jaren een begrip! We zien steeds meer vraag naar Vegan opties. Geen zorgen… wij hebben het allemaal! Vegan maar dan op z'n Streetfood… van Pokebowls tot aan Karma Kebab! Onze creativiteit is eindeloos om van iedere gelegenheid een groot succes te maken.

 

DE SURINAAMSE BBQ

 

Wil jij een BBQ party organiseren maar geen zin om heel de dag zelf achter de BBQ te staan! Wij verzorgen de gehele BBQ op jou locatie zodat jij lekker kan genieten van de party zelf ! Vlees of vis? Wij hebben het allemaal! Wij serveren dit standaard met vers afgebakken stokbroden, zelfgemaakte huzarensalade, komkommer in zuur en ketjap/pinda saus!